Alberto Caicedo live in De Doelen: 2 concerts coming up

24 Feb
VR 1 APR ’11 | GROTE ZAAL | 20.15

METROPOLE ORKEST

WERELDMUZIEK- EN JAZZGALA

Metropole Orkest
o.l.v. Arjan Tien


19.30-20.15 uur: Codarts Bigband (Foyer Grote Zaal)
20.15-22.30 uur: optredens door Nynke Laverman, Rachid Kasmi, Ntjam Rosie, Karsu Dönmez, Alberto Caicedo, Gianna Tam en Drums United (Grote Zaal)
22.30-24.00 uur: Charanga 2.14
Mijke Loeven – presentatie
vj Out of order (David Louf)

Na het grote succes van het Wereldmuziek- en Jazzgala vorig jaar wordt de formule nu gecontinueerd: een nieuwe reeks gastsolisten, waaronder de Nederlandse duizendpoot en Edison-winnares Nynke Laverman, internationale trommeltovenaars Drums United onder leiding van Lucas van Merwijk en de onvolprezen Colombiaanse salsazanger Alberto Caicedo (Bongomatik, Cubop City Big Band) treedt tijdens deze tweede editie op in een elegant rendez-vous met het veelzijdige Metropole Orkest. Ook is de nieuwe garde van de Nederlandse en Belgische wereldmuziek en jazz vertegenwoordigd. Zo spelen het jonge Turks-Nederlandse jazztalent Karsü Dönmez, de begaafde soulzangeres en percussioniste Gianna Tam, de Belgisch-Marokkaanse popster Rachid Kasmi en fusionzangeres – en Rotterdams stijlicoon – Ntjam Rosie een rol tijdens dit schitterende muzikaal feest. Voor aanvang speelt de Codarts Big Band in de foyer, na afloop houdt het latin-orkest Charanga 2.14 de sfeer erin met dansbare chachacha, danzón en salsa.
VR 9 MRT ’12 | EDUARD FLIPSE ZAAL | 20.30

ALBERTO CAICEDO

concert in deze abonnementen:
De novo latin


De Colombiaanse zanger Alberto Caicedo zingt in de Cubop City Big Band, bij Maite Hontelé en in talloze andere projecten. Zijn eigen tien man sterke orkest bevat leden uit de top van de Nederlandse latin scene en valt op door de unieke bezetting met piano, bas, veel percussie en twee trombones. De groep speelt strakke salsa en andere dansbare Colombiaanse muziek.

 

 

http://www.dedoelen.nl/concertgebouw/index.php?go=agenda.showAgendaDetail&idnr=5788

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: